13.07.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Kursusnyhed: Bliv certificeret VE-installatør i varmepumper

Indhold fra partner Hvad er dette?

Verden er i fuld gang med at omstille sig til bæredygtig energi (VE). Med vores nye kursus VE-uddannelse Varmepumper bliver du klar til at være en del af den grønne udvikling.

  • Du lærer at installere, indregulere og slutafprøve varmepumper
  • Du lærer at vejlede kunder om energibesparelsesmuligheder med varmepumper
  • Du får grundlæggende viden om virke- og driftsprincipper for varmepumpesystemer
  • Du får kendskab til geotermiske ressourcer og dimensionering af jordslanger

Kurset omfatter fire hele undervisningsdage fordelt over ca. fire uger og afsluttes med eksamen. Gennemført kursus giver dig 5 point i det fælleseuropæiske meritoverførselssystem ECTS og kan indgå i en fuld VE-uddannelse.

Kan bruges til VE-godkendelse
Med en fuld VE-uddannelse kan din virksomhed – eller den virksomhed du er ansat i – blive VE-godkendt, hvis en række andre forudsætninger er opfyldt.

Lemvigh-Müller udbyder kurset i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Din underviser vil være tilknyttet UCL.

Læs mere om kurset og tilmeld dig

Nyt stærkt kursusprogram for efteråret
Efteråret hos Lemvigh-Müller er fyldt med kurser, der bringer dig på forkant med udviklingen indenfor dit fag. Du kan gå på jagt efter inspiration allerede nu.

Se kursusprogrammet her

Hos os møder du underviserne ansigt til ansigt – ligesom før coronakrisen. Vi passer selvfølgelig på hinanden og tager de nødvendige forholdsregler mod smittespredning

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere