17.06.2019  |  VVS  |  Branchen

Lækker biogassen?

Indhold fra partner Hvad er dette?

FLIR GF77 til visualisering af Metangaslækager

Elma Instruments præsenterer FLIR GF77 det første ”ikke kølede” kamera, som kan detektere og visualisere gaslækager. Gasarter udstråler termisk energi på forskellige bølgelængder, og FLIR GF77 er udviklet specifikt til detektering af metangas CH4 (Biogas).

FLIR GF77 - er i samme kabinet som det nye FLIR T840 med en 4” højtopløselig touchskærm, mulighed for at rotere linsen 180° for maksimal visning af skærm i forhold til linsens placering og ”Viewfinder” til brug ved udendørs opgaver. FLIR GF77 har, som sine brødre i GF-serien, mulighed for at anvende High Sensitivity Mode (HSM), hvilket gør detektering af gas endnu tydeligere.

Lækagesøgning af gasser foregår ofte med en ”sniffer”. Men hvis man først visuelt ser hvordan lækager bevæger sig i forhold til vindturbulens og bygningskonstruktion, vil man se, at gassens vandring er uforudsigelig, og det derfor vil være væsentlig nemmere at detektere med et termisk kamera. FLIR GF77 leveres med en 25° linse, hvilket gør lækagesøgning på afstand muligt.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere