12.07.2019  |  VVS  |  Sanitet

Lækkert og forfriskende - det behøver ikke være kedeligt at reducere plastforbruget

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når det kommer til danskernes drikkevandsvaner viste GROHEs rundspørge på Roskilde Dyrskue en anden interessant og nærmest overraskende realitet, nemlig at 28 ud af 100 forbrugere køber plastikflasker med vand hjem til køleskabet.

Det kan være tungt at slæbe hjem fra supermarkedet, det tager tid at afkøle og så stjæler det værdifuld plads i køleskabet samtidigt med, at det fører til mere plastikforbrug.

Som løsning på dette kan GROHE præsentere forbrugeren for køkkenarmaturet GROHE Blue Home, med hvilken der kan tappes afkølet, filtreret vand med eller uden brus, direkte fra hanen. Brusvandet kan vælges med mild eller almindelig mængde brus og armaturets filter sørger for, at kalk og andre urenheder i vandet filtreres fra så vandet både smager bedre og er sundere. Med et GROHE Blue Home armatur kan du også nedsætte forbruget af sodavand og andre sukkerige drikke, da det velsmagende og sunde danskvand kan erstatte tilfredsstillelsen der opnås ved et glas sodavand og andre drikke der indeholder store mængder sukker.

Med et glas afkølet og filtreret vand med eller uden brus fra GROHE Blue Home får du altså et sundt og forfriskende glas vand, lige i det øjeblik du ønsker det.

Det multifunktionelle køkkenarmatur kan fås i flere designs med enten en C, L eller U-formet tud, så der er lidt til enhver smag. Derudover kan GROHE Blue Home armaturet fås i ”duo” version, hvor du får GROHE Blue Home armaturet og dit almindelige køkkenarmatur i ét, og i ”mono” version, hvor GROHE Blue Home armaturet ikke er integreret i dit køkkenarmatur.
Med et GROHE Blue Home Starter Kit får du alt du skal bruge, både armaturet samt tilhørende køler, filter og ét styks CO2-flaske.

Læs mere om GROHE Blue Home her

GROHE Blue Home C-tud Starter Kit
GROHE nr.: 31455000
VVS nr.: 705503804

GROHE Blue Home L-tud Starter Kit
GROHE nr.: 31454000
VVS nr.: 705503704

GROHE Blue Home U-tud Starter Kit
GROHE nr.: 31456000
VVS nr.: 705503904
 

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere