01.10.2018  |  VVS  |  Sanitet

Case: Lækkert vand med brus til Region Sjællands nye IT-afdeling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Region Sjælland samler knap 300 IT-medarbejdere i en helt ny, central IT-afdeling på Ringsted Sygehus. I den forbindelse er de gamle, traditionelle vandkølere skiftet ud med nye GROHE Blue vandhaner fra GROHE.

Det er Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen, som har forestået opgaven med indkøbet og installationen af de nye vandhaner på Ringsted Sygehus. Henning Nyvang, Daglig Leder, Ringsted Sygehus, Teknisk Afdeling, Region Sjælland kalder vandhanerne intet mindre end geniale:

”Vi skulle have skiftet de gamle blandingsbatterier og vandkølere, som efter mange års værnepligt var slidt ned. Vi fandt ud af, at vi kunne få en state-of-the-art-løsning til samme pris som en traditionel vandkøler, så det har vi selvfølgelig valgt. Med GROHE Blue-vandhanen er der kun ét blandingsbatteri, og vi kan tilbyde alle medarbejderne en lille luksus i hverdagen med friskt, afkølet, filtreret vand, som de kan tilsætte bobler. Det er allerede en stor succes, og så sparer vi ovenikøbet på miljøregningen ved at undgå flaskevand!”

Hvad flaskevand koster miljøet
Hvor vigtigt det er, at vi alle skærer ned på forbruget af flaskevand, viser GROHEs beregninger tydeligt: Det kræver hele 7 liter vand (inklusiv transport og produktion) at få bare 1 liter flaskevand på hylden i supermarkedet. Alene i den danske detailhandel blev der solgt 80 millioner liter flaskevand i 2016. Det giver et årligt vandspild på 560 millioner liter. Derudover kan man så tilføje et gigantisk affaldsproblem, der hober sig op på landjorden og i oceanerne, som vand i plastikflasker bidrager til.

Om GROHE Blue-vandhanen til professionelle
Blue-vandhanen sikrer den optimale løsning for smagen og miljøet. Filteret fjerner eventuelle urenheder, blandt andet kalk, hvilket betyder, at man ikke behøver at afkalke så ofte, og giver køkkenapparaterne længere levetid. Den kølende funktion modvirker, at man lader vandhanen løbe for at få vandet koldt. Denne uvane koster op til 16 liter vand i minuttet.

For salg og yderligere information om GROHE Blue, kontakt venligst:

Simon Sehested, GROHE

Telefon (direkte): 24 87 14 36

Mail: simon.sehested@grohe.com

www.grohe.dk

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere