Event

L-AUS ajour med kort førstehjælp - Onlinekursus

ELsikkerhed.dk ApS

www.elsikkerhed.dk

  • mail@elsikkerhed.dk
  • +45 7131 3434
  • Birk Centerpark 40
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 08.02.2022
Start tidspunkt: Kl. 08.30
Sted: Online
Tilmeld  

Hold din viden om L-AUS og førstehjælp ajour - hvert år

Et L-AUS kursus fra ELsikkerhed giver dig en årlig instruktion i arbejde på elektriske installationer på en ny og spændende måde.

Elsikkerheds onlinekurser er baseret på praktiske eksempler og dialog, så kurserne bliver interessante og relevante.

Du får kendskab til de nye regler i EN 50110-1 afs. 6.3 og BEK 1082 de danske særregler, som erstatter Stærkstrømsbekendtgørelsens afs. 6, kap. 63 om arbejde på eller nær elektriske installationer.

Du får kendskab til værktøj og udrustning til L-AUS, så du kan anvende, teste og vedligeholde det korrekt.

Kort intro til førstehjælp
I forlængelse af L-AUS kurset får du et kort kursus i livreddende førstehjælp. Førstehjælpskurset varer ca. 45 min og giver dig en grundlæggende og teoretisk undervisning i førstehjælp ved elulykker og indeholder førstehjælpens 4 hovedpunkter, A-B-C-metoden og stabilt sideleje.

Hvordan foregår onlinekurser

Vores onlinekursuser er stort set som vores almindelige kurser. Eneste forskel er, at kurset foregår over Microsoft Teams, hvor en af vores undervisere logger ind og afholder kurset, der indeholder det samme som et almindeligt L-AUS ajour.

Du kan deltage i kurset lige der, hvor du opholder dig. Det kræver blot internetforbindelse og adgang til enten en computer eller tablet.

Dagen før kurset vil du modtage en mail med et link til kurset. Her skal du tjekke ind 10 minutter før kurset starter.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere