21.05.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lad eksperter berige dig med ny viden omkring brandventilation / OTV i højhuse over 100 meter!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi kan se at markedet for højhuse ændrer sig i Danmark. De bliver bygget højere og højere, fordi der er behov for det.

Men det kræver også en ny viden omkring brandventilation og OTV, som vi gerne vil berige dig med.Vi kan se at markedet for højhuse ændrer sig i Danmark.

De bliver bygget højere og højere, fordi der er behov for det. Men det kræver også en ny viden omkring brandventilation og OTV, som vi gerne vil berige dig med.

Sammen med vores partner Kingspan | STG afholder vi et seminar omkring dine muligheder med at bygge i højden.

Har du aktuelle udfordringer, som du ønsker svar på, så send dine spørgsmål til Thomas Behrmann på thb@eegholm.dk eller ring på tel 6120 5321, så besvarer vi dine spørgsmål i løbet af seminaret.


Hvad kan du forvente at få ud af dagen?

Der vil være indlæg omkring overtryksventilation i højhuse (OTV) i løbet af formiddagen og eksempler på, hvordan Kingspan | STG har løst opgaven med OTV i højhuse.

Vi har sat et program sammen til dig, hvor du kan blive klogere på OTV og  hvilke regler og normer du skal tage hensyn til ved højhusbyggeri over 100 meter.

Download programmet

Du har også muligheden for at netværke med de andre deltagere, teknisk support fra STG og selvfølgelig dit Eegholm team.

Det er gratis at deltage...

Arrangementet er gratis, men vi vil gerne vide hvor mange der kommer. Meld dig og evt. dine kolleger til ved at sende en mail med deltagerantal til usc@eegholm.dk


Hvor og hvornår foregår seminaret?

Seminaret vil foregå i Industriens Hus, onsdag den 26. juni 2019.

DI’s konference- og mødecenter
H.C. Andersens Boulevard 18
1787  København V

Parkering i Industriens Hus parkeringskælder koster 43 kr. i timen.  
Andre parkeringshuse ved Industriens Hus:  Q-Park Vesterport Nord  | DGI-byens Parkeringshus

Download programmet

Tags: Eegholm A/S

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle kundeløsninger.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere