11.08.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lan-Com A/S har udviklet et nyt 19” Hybrid IT Rack.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lan-Com A/S i Smørum har udviklet et nyt hybrid IT Netværks rack. Racket udmærker sig ved ekstra stor bredde og dybde.

Raket kan både anvendes som gulvrack og som vægrack.  Mange nye switche med eks-tra stor dybde er kommet på markedet. Det resulterer i, at de normale vægskabe på 600 mm dybde, ikke kan håndtere disse switche som kræver ekstra stor plads.
Det har Lan-Com A/S gjort noget ved. Det nye skab er 800 mm dybt. Det er ligeledes 800 mm bredt,hvilket gør, at man kan montere lodret ”Finger kabel management” fra top til bund i racket og derved holde fin orden på patchkabler.

Et 800 mm bredt og 800 mm dybt 19” væg rack kræver et meget gedigent design.
Skabet er designet til at kunne håndtere en belastning på 500 kg, hvis det står på gulvet.
Hvis det hænges op på væg kan det belastes med 60 kg uden hjælpemidler (understøttelse). Skabet er 20 HE, 1004 mm høj. Det leveres med pladedør og  19” opspænding for og bag. Sideplader kan afmonteres for bedre at kunne komme til montage under installation.

For yderligere information se vores hjemmeside; www.lan-com.dk,
eller skriv en mail til; lan-com@lan-com.dk. eller kontakt os på tlf.nr.: 4457 0787

Tags: Lan-com A/S

Mere fra Lan-com A/S

Lan-com A/S

www.lan-com.dk

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere