19.05.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

LAN-COM A/S inde hos KALKIA

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Lan-Com gør vi det så nemt som muligt for vores kunder. Derfor har vi valgt at få vores mest populære produkter ind i Kalkia's system.

Hos Lan-Com fokuserer vi mere og mere på nye projekter – og gerne så store som muligt. For at gøre det nemmere for beregnere at kalkulere en given pris på et projekt, har vi valgt at få samtlige produkter ind hos Kalkia. Det drejer sig primært om vores GIGA-LAN, LAN-OPTIC samt vores LAN-RACK serie.

Hermed er det muligt at kalkulere et helt komplet kablingsprojekt med horisontal kabling, backbone kabling samt Racksystemer.

Listepriser og rabatter ligger allerede inde i kalkia system. Det er vores håb, at du vil benytte det flittigt og blive fortrolig med vores produkter.

Tags: Lan-com A/S

Mere fra Lan-com A/S

Lan-com A/S

www.lan-com.dk

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere