23.06.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lan-com stepper op på distributionen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Blandt håndværkere, som er Lan-Com's foretrukne kunder, er tid vigtigere, end nogensinde før. Derfor introducerer Lan-Com A/S også et helt nyt distributionssystem, som kan spare kunderne for masser af tid, der kan omsættes til reelt arbejde ude i marken.

Hos Lan-Com A/S har vi aldrig været blege for at tage kampen op mod dem, som er lidt større end os selv. ”Og det gør vi så igen”: Fortæller Flemming Seerup, CEO i Lan-Com A/S.

”Hvor mange gange har man ikke siddet med en kunde i F.eks. Århus og fået at vide, at de ikke handler med os, fordi vi ikke kan levere næstfølgende dag inden 07:00 om morgenen, som vores største konkurrenter kan”, eller, ”Vi har brug for, at du kan levere i Roskilde inden for en time – Vi er gået i stå og mangler varer fra jer NU”.

LÆS OGSÅ: Signify leverer CO2-neutral drift for andet år i træk

At køre fra Roskilde til Smørum for at afhente varer i en i forvejen travl hverdag, hvor alt bare skal klappe, er NO-GO.

”Derfor har vi taget skridtet fuldt ud og introducerer et helt nyt distributionssystem, som kan matche de største herhjemme”, siger direktøren fra Lan-Com A/S.

”Det er et projekt, som vi har arbejdet flere måneder på, og hvor vi har haft Logistikpartner med på banen, for at løse opgaven bedst muligt."

Hvad er det så, at Lan-Com kan tilbyde sine kunder?

Til vores fynske og jyske kunder introducerer vi natlevering. Det vil sige, at vores kunder kan bestille varer hos os helt frem til kl. 14:00 og få dem leveret den efterfølgende morgen på dørtrinet, inden de møder ind til en ny arbejdsdag.

Til vores travle kunder på Sjælland kan vi naturligvis yde den samme service, men derudover har vi yderligere to muligheder til dem. Vi kan inden for en time levere pakker i hele Storkøbenhavn, eller vi kan samme dag levere på hele Sjælland.

LÆS OGSÅ: Det rigtige lys øger dyrevelfærden og sparer på energien

Her er ikke kun tale om små pakker, som vi kender i forvejen. Nej vi kan levere helt op til 8 paller i samme tidsrum.

”Vi har meget store forventninger til denne nye serviceydelse og tror på, at vi kan nå ud til endnu flere kunder end vi er i forvejen”, afslutter Flemming Seerup fra Lan-Com.

Lan-Com A/S har de sidste 30 år leveret IT kabelsystemer til El markedet og de seneste år leveret til nogle af de allerstørste projekter i Danmark. Lan-Com A/S er den førende IT kabel specialist i Danmark med en stor knowhow som vi har erhvervet os gennem kompetente medarbejdere og de store projekter vi har leveret.

Yderligere information: www.lan-com.dk lan-com@lan-com.dk 44570787.

-AKJ

Mere fra Lan-com A/S

Lan-com A/S

www.lan-com.dk

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere