13.12.2021  |  EL  |  El-materiel

Landsdækkende elinstallatør vinder entreprise på byggeprojekt i Ørestad

Elinstallatøren EL:CON har vundet el-entreprisen i opføringen af det bæredygtige byggeri UN17 Village i Ørestad i København. Ifølge virksomhedens direktør, åbner projektet dørene for flere grønne opgaver i fremtiden.

Når byggeriprojektet i Ørestad, UN17 Village begynder, bliver det med FN’s 17 verdensmål i centrum. Elinstallationsvirksomheden EL:CON har netop vundet el-entreprisen på projektet, og skal nu bidrage til, at verdensmålene bliver integreret som en del af byggeriet.

EL:CONs rolle bliver at byde ind med viden om eltekniske elementer samt udførelse af projektet, når byggeriet forventes at begynde senere i 2022. Dette skal ske i samspil med de andre leverandører i byggeriet, hvor første skridt bliver samarbejdet om planlægningsfasen. Det skridt er det vigtigste, når arbejdet drejer sig om grønt byggeri, lyder det fra entreprisedirektøren i EL:CON, Thomas Schalek.

“Skal man succesfuldt udføre et projekt som UN17, der har hyper-fokus på bæredygtighed og ansvarlighed, kræver det et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper. Den indledende fase er essentiel, for det er her, at vi skal tage højde for alle aspekter inden for bæredygtighed og social ansvarlighed i projektet. Det gælder både i materialer, men i lige så høj grad i selve byggeprocessen,” siger Thomas Schalek.

Byggeriet UN17 Village skal opføres med bæredygtighedscertificeringen DGNB. Certificeringen er en tysk ordning, som byggebranchen i Danmark har tilpasset til danske krav og standarder for byggeri, og det er den certificering, mange forventer vil blive fremtidens bæredygtige blåstempling for et byggeri sammen med Svanemærket.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere