29.01.2021 | Navnenyt

LAUFEN ansætter ny repræsentant til Fyn og Jylland

Fyn og midt/sydjylland vil i den kommende periode blive forkælet med ny dygtig LAUFEN-support i form af vores nye salgskonsulent, Elie Hage.

I denne uge har Elie netop færdiggjort sin introuge i LAUFENs nordiske hovedkontor, og vi kan nu glæde os over at præsentere det nyeste medlem af det danske LAUFEN-team.

Elie har en stærk baggrund i grossistbranchen og god erfaring fra leverandørledet. Med den dejligt fynske dialekt vil du uden tvivl opleve ham som en god partner i din hverdag.

På LAUFENs nordiske hovedkontor har vi været rigtig glade for at lære Elie at kende i den forgangne uge, og vi er sikre på, at i vil have det på samme måde, når i får mulighed for at møde ham.
 

Velkommen Elie!

 

Elie kan fra dags dato kontaktes på:
Telefon +45 9363 4170
Mail elie.hage@dk.laufen.com

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere