08.08.2018 | Navnenyt

Laufen forstærker på Sjælland og øerne

Anja fuldender et stærkt eksternt hold i Laufens danske afdeling.

I det østlige Danmark vil man nu kunne rende ind i Laufen Nordics nyeste ambassadør.

Men selvom hun er ny i Laufen regi, vil mange kunne nikke genkendende til hende, for hun er bestemt ingen grønskolling i VVS-branchen.

Anja Lynge Aabye er tiltrådt i Laufen d. 1. august 2018 som salgskonsulent på Sjælland og øerne, hvor hun ikke kan vente med at komme ud og vise Laufens produkter frem.

Fra tidligere har Anja mange års erfaring fra både detail, grossist og producentleddet og er også et velkendt ansigt i branchen, så vi er rigtig glade for at kunne byde hende velkommen som en del af Laufen-familien. Vi ser frem til, at have hende til at repræsentere os og fuldende vores eksterne hold i Danmark.

Velkommen Anja!

 

Anja kan kontaktes på:
Telefon +45 2112 4044 
E-mail anja.aabye@dk.laufen.com

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere