19.03.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

LAUFEN indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

LAUFENs kvalitetsprodukter bliver fremover vist med logo, så de bliver nemmere at finde i KlarPris!

LAUFEN blev grundlagt i 1892 i Schweiz og har siden 1999 været en del af Roca-koncernen – tilsammen udgør de verdens største producent af sanitetskeramik. Roca-koncernen har 20.000 medarbejdere i mere end 135 lande verden over, og producerer mere end 38 millioner sanitetsprodukter årligt.

Virksomheden har dybe rødder i stolte traditioner omkring produktionen, men er også en ultra moderne virksomhed med design og innovation som kerneværdier, samt et produktportefølje der indeholder alt fra sanitetsprodukter, badekar og vandhaner til badmøbler og andet tilbehør til badeværelset.

“I LAUFEN har vi et stort fokus på vores digitale profil. Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter er let tilgængelige for vores kunder både fysisk og online, hvilket KlarPris er med til at støtte op om” – Daniel Jørn Nielsen, Adm. Direktør, LAUFEN.

 

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere