08.07.2020 | Navnenyt

Laufen sætter ny mand ved roret i Midt- og Nordjylland

John besøgte det nordiske hovedkontor i Køge og kan dårligt vente med at komme i gang!

Der er lagt op til nye vinde i det nord- og midtjyske, når John Kaptain starter op som salgskonsulent for Laufen efter sommerferien.

Den 17. august 2020 starter John Kaptain op som salgskonsulent i Laufen med ansvar for Midt- og Nordjylland, hvor han ikke kan vente med at sætte kursen forbi kunder og samarbejdspartnere.

John er kommet til Laufen med en solid ballast som inkluderer mange års brancheerfaring og er man ikke stødt på ham før, har man bestemt noget at skue frem imod her efter sommerferien.

Hos os i Laufen kan vi ikke forestille os nogen, som vi kunne være mere glade for at få med ombord på vores fortsatte væksteventyr end John, der med sin unikke karakter vil være i stand til at bidrage meget positivt til Laufen-teamet i Danmark.
 

Velkommen John!

 

John kan fra d. 17/8 kontaktes på:
Telefon +45 9363 4053
Mail john.kaptain@dk.laufen.com

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere