12.03.2020 | Navnenyt

Laufen udvider med Teknisk Supporter

Ny teknisk support i Laufen, Kenneth Brøste

I November 2019 udvidede Laufen med en helt ny stilling som Teknisk Supporter, hvor Kenneth Brøste tiltrådte. Kenneth er nu blevet stærkt integreret som fast del af Laufens kundeserviceteam, hvor han sidder klar til at assistere.

Kenneth kender sin vej rundt om sanitet og har i 22 år været i VVS-branchen, som både montør og supporter – det er noget, som vi i Laufen mener vil være en god støtte for alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Den store styrke, som Kenneth tilføjer til det nordiske team er klart hans know-how omkring VVS og hvordan selv de mindre tekniske detaljer om Laufens produkter fungerer. Samtidig har han stor indsigt i hvordan professionelles daglige gang er. Det vil sige, at vi nu også tilbyder en udvidet support, hvor selv nichespørgsmål og specialsituationer nemt kan varetages.
 

Velkommen Kenneth!

 

Kenneth kan kontaktes gennem kundeservice på:
Telefon +45 56 287 287
E-mail info@dk.laufen.com

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere