01.09.2023 | Navnenyt

LAUFENs Administrerende Direktør fejrer 10-års jubilæum

Daniel i LAUFENs reception med kage og blomster, som han har modtaget på dagen

I dag, den 1. september, er det 10 år siden Daniel Jørn Nielsen startede i Laufen Nordic. Meget er sket siden da, hvor LAUFEN er gået fra at være ukendt på det danske marked til at være en betydelig spiller.

På LAUFENs kontor i Køge står Børsens Gazelle trofæer fra 2021 og 2022 som et håndgribeligt bevis på virksomhedens succes.

LAUFEN Nordic inkluderer i dag ikke kun Danmark, men også alle de nordiske og baltiske lande. I de seneste 8 år har LAUFEN opbygget en nordeuropæisk division med 5 selskaber. LAUFEN har lokale salgsansatte i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Back-office for hele regionen har hovedkontor i Køge, hvor intern salg, projektafdelingen, marketing og økonomi sikrer support til alle lande.

Om rejsen siger Daniel selv:
”Det har været en fantastisk rejse, som på trods af ambitiøse mål alligevel har formået at overgå vores forventninger. Rejsen har kun været mulig på grund af vores fantastiske team i LAUFEN, samt stor opbakning fra vores kunder og samarbejdspartnere. Udover økonomisk og kommerciel succes har jeg fået fantastiske kollegaer og gode venner for livet. Den sidste del er det, der betyder allermest for mig. Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen med LAUFEN og holdet.”

Hos LAUFEN ønsker vi Daniel et STORT tillykke med de første 10 år og ser frem til endnu flere.

Om Daniel:
Daniel har oprindeligt 13 års baggrund fra grossistleddet. Han startede som Salgsdirektør i LAUFEN den 1. september 2013 og overtog posten som Administrerende Direktør den 1. januar 2015.

Siden da har LAUFEN med Daniel i spidsen opbygget en større organisation, først med LAUFEN Sverige i 2016. LAUFEN Norge og LAUFEN Baltic kom også ind under Daniels ansvarsområde i 2018, da koncernen samlede Nordeuropa og Baltikum som en samlet region. I 2020 åbnede LAUFEN et lokalt salgskontor i Finland.

Samtidig med opbygningen af LAUFENs omfattende organisation har Daniel gennemført en Executive MBA fra Middlesex University.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere