03.05.2019 | Navnenyt

Laufens nye ansigt i Sønderjylland og på Fyn

Christina er Laufens nye ansigt i Sønderjylland og på Fyn.

Christina Quist er tiltrådt i Laufen d. 1. marts 2019 som salgskonsulent i Sønderjylland og på Fyn, og har derfor ventet spændt på at komme i gang og repræsentere Laufen til VVS’19 i Odense her i næste uge – og i Laufen glæder vi os over at have fået hende på holdet.

Christina er ganske vist ny i Laufen, men har hele tiden haft en finger på pulsen af hvad der sker i VVS-branchen. Med 14 års erfaring hvoraf 10 af dem som selvstændig med et firma i Århus, har hun en masse erfaring i bagagen, som vi håber, at vores kunder og samarbejdspartnere vil drage stor glæde af.

Den store passion ligger i at skabe gode relationer til hendes kunder, og hun brænder for at give den bedste service og fantastisk oplevelse hver gang. Derfor har vores kunder i Sønderjylland og på Fyn noget at se frem til, og vi håber, at i vil tage rigtig godt imod hende.

Velkommen Christina!

 

Christina kan kontaktes på:
Telefon +45 93 63 41 70 
E-mail christina.quist@dk.laufen.com

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØERPersonligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet.LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk.Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fremstilling af sanitetsartikler. Gennem 125…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere