31.03.2020  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Lav luftfugtighed i produktioner skaber problemer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi havde vel næsten opgivet den denne vinter, men den kom altså alligevel…

Når kulden kommer, falder luftfugtigheden og i produktionslokaler er det vigtigt at have en korrekt luftfugtighed uafhængigt af vejret udenfor – for produktionens skyld såvel som medarbejdernes.

En lav luftfugtighed kan have store konsekvenser for både mennesker og maskiner. Det kan give gener såsom tørre slimhinder, røde og irriterede øjne, koncentrationsbesvær og hovedpine, ligesom det kan føre til driftsstop, statisk elektricitet og problemer med produkternes ensartethed.

Hvis I vil sikre et sundt indeklima for både mennesker og maskiner hele året, er løsningen et fugtstyringssystem. Vi kan nemt installere et system, der passer til jeres behov.

Er du i tvivl om, hvad jeres behov er, hjælper vi gerne.

Giv os et kald på 87 88 21 00 eller send en besked via vores hjemmeside, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere