20.12.2018  |  EL  |  Belysning

LED-armaturer til kontorbelysning i prisbelønnet SCALE design

Indhold fra partner Hvad er dette?

LEDVANCE tilbyder dermed den helt rigtige belysning fra et enkelt armatur, der opfylder en lang række krav til kontorbelysning – lige fra lys ved den enkelte ar-bejdsstation og i mødelokalet til gangarealerne og receptionsområdet.

IndiviLED armaturerne er nu tilgængelige som både Linear og Panel i forskellige versioner. LEDVANCE tilbyder dermed den helt rigtige belysning fra et enkelt armatur, der opfylder en lang række krav til kontorbelysning – lige fra lys ved den enkelte arbejdsstation og i mødelokalet til gangarealerne og receptionsområdet. De nye IndiviLED armaturer kendetegnes ved homogen lysfordeling, høj effektivitet samt nem og meget enkel installation. Panel og Linear IndiviLED armaturerne har for nylig vundet German Design Award 2019 med deres SCALE design og kan fås hos førende grossister.

Blændfrit lys til ved den enkelte arbejdsstation, en ensartet lysfordeling og tilstrækkeligt med lys er bare få af de vigtige krav, der stilles til kontorbelysning jævnfør en række standarder, direktiver, love og retningslinjer samt sundheds- og sikkerhedskrav. Derudover er det en afgørende faktor, at armaturerne har fleksible monteringsmuligheder og er økonomiske i drift.

God lyskvalitet, lav blænding, høj fleksibilitet og flot design

Begge typer i den nye IndiviLED armaturserie er kendetegnet ved en høj lyskvalitet fra et specielt optisk system, som består af et stort antal af små ”lys kvadrater”. Hver enkel LED har sin egen linse og reflektor, hvilket resulterer i en anti-blænding på UGR<16 og en fremragende lysfordeling. Et stort antal optiske elementer giver armaturerne et unikt udseende og lysudbyttet er med 120 lumen pr. watt også rigtig god. IndiviLED armaturerne fås i fem forskellige versioner: som ren kontakt styret version (on/off), styret af indbygget bevægelsessensor, dæmpbar med DALI forkobling, dagslyssensor styret (DALI) og med nødbelysningsfunktionalitet. Armaturerne fremstår flotte og æstetiske og er en del af det nye SCALE design fra LEDVANCE, der for nylig vandt German Design Award.

Rektankulært eller kvadratisk?

Linear IndiviLED serien består af slanke armaturer, der fås i længder på 1,2 m og 1,5 m til enten påbygning eller som pendel versioner, der kan installeres stort set overalt. Der er yderligere mulighed for at montere armaturerne i lige linjer efter hinanden med sammenkoblingsbeslag. Alle typer giver jf. krav til kontorbelysning et direkte lys eller en blanding af direkte og indirekte lys. Sammenlignet med armaturer med traditionelle T5 lysstofrør giver de energibesparelser på op til 50 procent.

De kvadratiske Panel IndiviLED fås i både 600 x 600 mm og 625 x 625 mm, som er velegnede til loftmontering og er derfor perfekte erstatninger for traditionelle gitter-armaturer. De fleksible armaturer kan enten monteres direkte på loftet eller som nedhængte pendelarmaturer. Takket være deres robuste metalhus og IK08 certificeringen er de særligt slagfaste.

Se mere her:

Scale: https://www.ledvance.com/pages/scale/index.jsp

IndiviLED liniar: https://www.ledvance.dk/produkter/armaturer/professionelle-armaturer/linaere-armaturer/index.jsp

IndiviLED Panel: https://www.ledvance.dk/produkter/armaturer/professionelle-armaturer/panelarmaturer/panel-indiviled/index.jsp

Installationsvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=FOgNOQtHHEY

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktivitet i mere end 140 er LEDVANCE blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse inden for generel belysning i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygninger, en af branchens største sort…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere