05.04.2018  |  EL  |  Belysning

LED bånd – mere fleksibelt end nogensinde!

Indhold fra partner Hvad er dette?

GN belysning i Herning præsenterer nyt LED bånd koncept, DIOFLEX® og DIOFLEX® TOTAL hvor nem styring, en kundetilpasset løsning og et meget bredt sortiment er i fokus.

LED bånd har været kendt i snart en del år og teknologien har været i en rivende udvikling. De helt nye muligheder de små LED dioder har givet lysbranchen har LED bånd været et lysende eksempel på. Hos GN belysning har LED bånd været en del af sortimentet helt fra den spæde start og der er i årenes løb samlet meget brugbar erfaring sammen som nu udnyttes i et helt nyt koncept, DIOFLEX® LED bånd. Målet med konceptet har været helt klart fra start: At gøre LED bånd forståeligt og nemt for alle…

Et bredt sortiment – på en overskuelig måde!
DIOFLEX® sortimentet er blandt markedets største og bredeste, det har nemlig været vigtigt at alle opgaver kan løses med DIOFLEX®. Dermed består sortimentet af utroligt mange produkter som det har været vigtigt at få struktureret og præsenteret på en nem og overskuelig måde.

Det helt nye DIOFLEX® katalog er derfor delt op i overskuelige afsnit med trinvise guides til at udvælge de rigtige komponenter. Det understøttes af en intuitiv hjemmeside hvor man ved at følge en ”produktguide” bliver styret igennem systemet.

Jørn Falck udtaler ”Vi er bevidste om der er mange produkter at holde styr på men vi har forsøgt at gøre det enkelt og overskueligt ved at sætte os i vores kunders sted og gøre det anvendeligt for dem”. F.eks. med udviklingen af DIOFLEX® TOTAL.

Kundetilpasset løsninger – DIOFLEX® TOTAL
DIOFLEX® TOTAL er en rendyrket total løsning for installatøren. Send en tegning og få leveret en samlet pakke klar til montering som ovenikøbet er testet inden levering.

For mange installatører er selve det at klippe, skære og lodde ikke kernekompetencen men et nødvendigt onde. De elementer fjerner DIOFLEX® TOTAL således installatøren kan fokusere på det han er god til og komme hurtigt videre til næste opgave.

Revolutionerende trådløs styring!
Endnu et element i DIOFLEX® der er med til at leve op til målsætningen om forståelig og nemt er det helt nye trådløse styring. For første gang præsenteres en styring til LED bånd der kun via en driver med indbygget RF modul kan kobles trådløst sammen med et FUGA tryk. Altså få lysdæmpning af hele din LED bånd´s installation fra dine almindelige FUGA kontakter, trådløst…

Og ydermere behøves der ingen controller, kun en driver og FUGA tryk!

”Det revolutionerende ligger i enkeltheden” udtaler Jørn Falck og fortsætter ”Indtil nu har det at lysdæmpe LED bånd eller LED i det hele taget været forbundet med mange krumspring og usikkerhed, det gør DIOFLEX® nu op med…”

Prikken over i´et med aluminiumsprofiler
Det brede sortiment af LED bånd og styringer suppleres med et stort sortiment af aluminiumsprofiler der vil passe ind i mange miljøer og afslutte en lysinstallation på den mest professionelle måde. Udover de designmæssige muligheder med aluminiumsprofilerne har de også et praktisk formål i form af bedre køling af dioderne samt nemmere udskiftning hvis det skulle være nødvendigt.

Læs mere…
På hjemmesiden www.gnbelysning.dk/dioflex kan du se meget mere og hele DIOFLEX® systemet og se den trinvise produktguide. Desuden deltager GN belysning igen i år på Danmarks største el-fagmesse, EL & TEKNIK 2018, i Odense Congress Center d. 15.-17. maj på stand #3041 i hal C. Hos virksomheden på Birkegaardsvej i Herning glæder alle sig, ikke mindst til at vise de nye produkter frem.

For yderligere information kontakt:

Jørn Falck

GN belysning A/S
Birkegaardsvej 4,
7400 Herning

T: +45 9722 0817
M: +45 2243 9938
e-mail: JF@gnbelysning.dk

www: www.gnbelysning.dk

Mere fra GN Belysning A/S

GN Belysning A/S

www.gnbelysning.dk

GN belysning A/S er leverandør af el-materiel til el-installatører og lampebutikker. Firmaet blev startet i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere