02.10.2020  |  EL  |  Belysning

LED-bånd med Tunable White, RGB og RGBW til fleksible og spændende belysningsløsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skræddersy dine belysningsløsninger med Tunable White (TW), RGBW og RGB LED-bånd. Lad LEDVANCE hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til dit projekt.

Med de nye Tunable White (TW), RGBW og RGB LED-bånd og LED-drivere kan du i endnu højere grad skræddersy spændende belysningsløsninger. Med en klar segmentering i klasserne Superior, Performance og Value er det nemt at finde de rigtige produkter til dit projekt hurtigt og pålideligt. LED-båndene er ideelle til både større og mindre løsninger i fx indkøbscentre, kontorer og hotelbranchen. LEDVANCE tilbyder teknisk support og rådgivning til både planlægning og installation med online LED-bånd konfiguratoren og en omfattende træningsplatform.

LEDVANCE udvider nu sortimentet af LED-bånd og dækker dermed behovet i endnu flere professionelle belysningsopgaver. LED-bånd systemet fås nu i RGBW- og RGB-versioner (Red, Green, Blue, White), så brugerne effektivt kan skabe flere toner og dermed flere stemninger. Med Tunable White varianterne er det nemt at mixe mellem koldt hvidt intensivt lys og varmt blødt lys, så lyset kan tilpasses brugerens behov. De nye DALI-2-drivere er samtidig tilpasset LED-bånd systemet, så det er nemt at vælge den rigtige kombination af bånd og driver. Systemløsningen består af fleksible LED-bånd, drivere og tilbehør, som er nemt at sammensætte og installere med op til fem års garanti. Det udvidede LEDVANCE LED-bånd system er allerede tilgængeligt hos udvalgte elgrossister.

Omfattende serviceydelser til installatører
Installatører kan hurtigt sammensætte den rigtige løsning med den hurtige og intuitive LED-båndsystem konfigurator online på ledstrip.ledvance.online/dk. Med få klik defineres belysningskravene (fx. længde, lysfarve og lysstyrke), monteringstype (indendørs/udendørs, påbygning/indbygning), tilbehør, drivere og styring. Konfiguratoren genererer derefter automatisk en oversigt med alle de nødvendige komponenter og nyttige oplysninger vedrørende montering. Det er derefter muligt at foretage eventuelle reguleringer i listen og sende styklisten direkte til bestilling hos din foretrukne grossist. Ud over online konfiguratoren tilbyder LEDVANCE også en ny online træningsportal til belysningsprojekter, som indeholder en række løsningsorienterede eLearning-kurser. Installatører kan registrere sig på training.ledvance.com og få direkte fordel af træningen.

Tre klasser til at imødekomme ethvert behov

LEDVANCE LED-båndene findes i tre forskellige kategorier:

Superior class indeholder produkter af højeste kvalitet til professionelle og industrielle anvendelser. Store og prestigefyldte projekter til indendørs, udendørs og vådområder samt applikationer udsat for salttåge og høje niveauer af UV.

Performance Class er grundsortimentet til at imødekomme efterspørgslen af højkvalitets produkter til løsning af de fleste professionelle belysningsbehov.

Value Class tilbyder en god kombination af stærk ydeevne og attraktive priser. Generelle anvendelser: små, semiprofessionelle belysningsprojekter til indendørs, udendørs og vådområder.

Alle LED-bånd leveres med forudinstalleret forsyningsledning i begge ender og er nemme at forkorte, hvis det er nødvendigt. Produktsortimentet omfatter også forskellige profiler, covers og LED-drivere samt forskellige tilbehør, styringer, touch paneler og fjernbetjeninger til dynamiske LED-bånd. Alle komponenter passer perfekt til hinanden, men kan også kombineres med de fleste produkter fra andre etablerede producenter.

Produktsortimentet til LEDVANCE LED-bånd system dækker en lang række krav og kan bruges i næsten ethvert belysningsprojekt

Se hele sortimentet i det nye katalog her.

Eller kontakt LEDVANCE kundeservice på 43 39 90 00.

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktivitet i mere end 140 er LEDVANCE blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse inden for generel belysning i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere