16.12.2020  |  EL  |  Belysning

LED lysskinner indbygget i listelofter

Indhold fra partner Hvad er dette?

De populære trælameller vinder indpas hos private og i kontorlokaler

Trælameller er blevet populære over det seneste års tid. Det ses nu ofte, at de moderne lameller anvendes i både erhvervsbygninger samt i private hjem både som vægbeklædning og som listelofter. Lamellerne er ikke blot dekorative de forbedrer også akustikken i de rum de monteres.
Dårlig akustik kan ofte være et problem bl.a. i større kontormiljøer, konferencelokaler samt i moderne villaer med højt til loftet og store vinduespartier.

green:ID LAMEL-LED i nyopført moderne villa
green:ID tilbyder en unik løsning af LED lysskinner, som monteres indbygget i disse trælamellerne. LAMEL-LED skinnerne er nemme at opsætte, da de blot erstatter et af de eksisterende lameller, således man ikke skal lave huller til belysningen, og dermed undgår man at bryde overfladen og de rene linjer som lamellerne skaber.

I en nyopført villa med store rum og højt til loftet, er green:ID LAMEL-LED netop anvendt i et køkkenalrum. LED lysskinnerne er indbygget i fuld længde og tilfører både et rigtig godt arbejdslys til køkkenet og et flot indretningsmæssigt udtryk.

Green:ID LAMEL-LED kan tilpasses det enkelte projekt
LED skinnerne fås i fast længde på 180 cm, som kan sammensættes eller afkortes efter det specifikke projekt. Lyset kan både være alm. TrueColor (CRI>90) men kan også være kelvin-regulerbar og RGB+CCT regulerbar. Derudover findes LED lysskinnerne i to farvevarianter, sortlakeret aluminium skinne og en aluminium skinne, begge med matteret akrylcover som skjuler LED strippen. 

De indbyggede LED strips, som er monteret i aluminiumsskinnerne, har en yderst lang levetid. Men når levetiden er opnået, kan de nemt udskiftes mens skinnerne stadig er monteret i loftet.
 

Få yderlige inspiration omkring LAMEL-LED HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere