29.06.2022  |  EL  |  Belysning

LED lysskinner til Troldtekt i lange baner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flot resultat skabt med sammensatte LED lysskinner for kontinuerligt lys

I det store virksomhedsfællesskab ”telefonHuset” lige udenfor Aarhus faldt valget på de unikke green:ID LED lysskinner som belysning.
 

Som loftbeklædning i ”telefonHuset” er der opsat Troldtekt "v-line" akustikplader med langsgående spor, som man kender det fra listelofter.  Som belysning faldt valget på de unikke LED lysskinner, som netop er designet til montering i Troldtekt-lofter.
For at bevare et strømlinet look er LED lysskinnerne her sammensat i længden med gennemgående lys, hvilket komplementerer designet i loftpladerne rigtig flot.

De unikke green:ID LED lysskinner til Troldtekt er designet med transparente ender, så de kan sammensættes for kontinuerligt lys i lange længder.  

Til dette projekt er der valgt planforsænket lysskinner i 120 cm. længde.  
LED lysskinnen er sammensat i forskellige længder henholdsvis vertikalt og horisontalt i de respektive kontorlokaler og gangarealer.

Både 60 cm. og 120 cm. LED lysskinnerne kan sammensættes for kontinuerligt lys.

LED lysskinner til Troldtekt-lofter

De unikke LED lysskinner til Troldtekt fås i flere varianter og udgaver:

  • 60 cm. eller 120 cm.
  • Fast lysfarve: 3.000 eller 4.000 kelvin
  • Alm. dæmpbar eller CCT regulerbar
  • Planforsænket eller underforsænket


KLIK HER og få overblik over de forskellige muligheder med LED lysskinnerne

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere