Jobopslag

Ledende VVS-ingeniør til udvikling af Oluf Jørgensens bæredygtige profil

Oluf Jørgensen A/S

www.ojas.dk

  • horsens@ojas.dk
  • +45 7562 3499
  • Bygholm Søpark 21A, 8700 Horsens
Se profil  
Stilling: VVS-ingeniør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.11.2019
Søg job  

Oluf Jørgensen A/S er inde i en rivende udvikling med stor tilgang af kunder og nye spændende projekter. En udvikling som betyder, at vi nu søger en ambitiøs VVSingeniør med interesse og flair for energi, indeklima og bæredygtighed.

Som vores nye kollega har du evnerne til at bidrage til udviklingen af vores kompetencer inden for de nævnte områder og kommer desuden til at arbejde med projektering og rådgivning på alle niveauer – fra idefase til færdigt byggeri. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Sådan bliver du en succes i stillingen

Du kommer til at arbejde med klassiske VVS-discipliner som VVS, ventilation, energi og indeklima, som skal harmonere med bygbarhed og bæredygtighed i bred forstand. Samtidig vil du have direkte kontakt til bygherrer, arkitekter og entreprenører. Fagligt bliver du derfor en succes i stillingen, hvis du formår at sætte dig ind i kundernes virkelighed og udfordringer og løser netop deres problemstillinger inden for de rammer, som er sat. Det kommer konkret til udtryk i, at du få ros, og at kunderne vender tilbage med nye ordrer på baggrund af de resultater, du har skabt for dem.

Det forestiller vi os om dig

Det er vigtigt, at vores nye kollega kan bidrage fra dag ét. Men vi har også en klar forestilling om, at dine kompetencer skal udvikles, så du gives de bedste forudsætninger for at løse opgaver inden for bæredygtighed. Konkret forestiller vi os, at du er:

  • uddannet civil-, teknikum-, diplom- eller akademiingeniør eller VVS-tekniker
  • erfaren og har arbejdet 5-7 år i en lignende stilling – gerne hos en rådgivende ingeniørvirksomhed
  • klar til at træffe de beslutninger, som du bedst mener understøtter projektet og bygherres visioner
  • god til at afgrænse og overskue komplekse projekter
  • fagligt og personligt i stand til at gribe rollen som projektleder/fagleder indenfor eget fagområde – også på større projekter hvor der er flere VVS-ingeniører tilknyttet.
  • i stand til at kommunikere på forståeligt dansk – tale og skrift – til forskellige bygherrer med forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørfaglighed
  • DGNB-konsulent – eller måske har et ønske om at blive det

Kan du sætte flueben ved ovenstående?

Så er det sandsynligt, at vi gerne vil møde dig. Men først vil vi gerne fortælle, hvad vi tilbyder: Du kommer til at arbejde på projekter inden for nybyggeri, renovering og ombygning. Der er ofte tale om komplekse opgaver og vores projekter spænder over alt fra sygehuse, laboratorier over skoler og andre institutioner til erhvervs- og boligbyggeri. Vi har endvidere en del projekter hvor der stilles særlige krav til bæredygtighedscertificering, særlige indeklimaforhold eller commissioning – områder vi ønsker at styrke vores faglighed indenfor. Vi vil derfor støtte op om dine ønsker om at udvikle dine og dermed firmaets kompetencer inden for et eller flere af disse områder.

Du vil på dine projekter kunne få rollen som faglig tovholder, og på projekter med flere VVS-ingeniører kan du være den som har overblikket og styre projektet VVS-fagligt i mål. Det kan også være du på sigt har lyst til at prøve kræfter med projektledelse. Der er altså muligheder for at præge stillingen i en retning, du synes er spændende.

Og hvem er vi så?

Oluf Jørgensen er et rådgivende ingeniørfirma, der har rødder i det meste af landet. Fra vores seks lokale kontorer med mere end 200 medarbejdere rådgiver vi private og offentlige bygherrer på alt fra mindre boligprojekter til enorme supersygehuse. Det har vi gjort i mere end 70 år, og i de senere år er vi vækstet kraftigt. Den udvikling håber vi, at du vil bidrage til fortsætter.

På dit nye kontor sidder 30 kompetente kollegaer i et åbent kontormiljø, hvor den faglige sparring med sidemanden eller kollegaen værdsættes. Det gør den i øvrigt også med kollegaerne på de andre kontorer. Vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret har du øjen- og ørenkontakt med ledelsen, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.

Vi værdsætter det gode kollegaskab og er et socialt kontor med flere planlagte som spontane aktiviteter. Vi tror på, at det gode kollegaskab kommer vores samarbejde med hinanden til gode, men også at det smitter af i vores relationer til kunder og samarbejdspartnere, så vi skaber inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.

Kan du se dig selv som vores nye kollega?

Så glæder vi os til at høre fra dig! Send din ansøgning til mail: hr@ojas.dk og adresser den til afdelingsleder Anne Fjeldborg. Du er naturligvis velkommen til at kontakte Anne på tlf: 4042 3136, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere