02.03.2023  |  EL  |  El-materiel

Leder du efter modulære industri stik, der kan tilpasses – så se revos Modular

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dag bliver industrielle maskiner, anlæg og robotceller mere og mere modulære.

Leder du efter modulære industrielle stik, der kan tilpasses – så se revos Modular

I dag bliver industrielle maskiner, anlæg og robotceller mere og mere modulære. Denne kendsgerning giver producenter og operatører adskillige fordele, som kun kan udnyttes optimalt ved brug af et passende forbindelsesløsning. Dette tilbyder Wieland Electric med revos Modular industrielle stiksystem.

Dette system, der er kompatibelt med markedsstandarden, er designet til at muliggøre kombinationen af forskellige forbindelser (strøm, signal, bus og fiberoptik) i et enkelt stik. De enkelte moduler er enkle at montere og kan udskiftes separat, uden at skulle frakoble andre moduler.

Det konfigurerede modul installeres i revos Basic-seriens huse, og takket være tæthedsklassen på IP65 sikrer det mod fugt og støv, og gør det muligt at bruge revos Modular i barske miljøer.

Fordele:
* Enkel montering og demontering
* Hurtig og fejlfri idriftsættelse
* Enkel udskiftning af stik- og maskinmoduler
* Signal, strøm og kommunikation i et enkelt stik
* Enkel ledningsføringsstruktur

Hent revos Modular kataloget: Katalog
Besøg vores hjemmeside: Link

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, så kontakt os på:
Telefon 70 26 66 35 eller skriv på mail: sales.denmark@wieland-electric.com

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, ha…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere