16.03.2018  |  EL  |  Belysning

LEDVANCE 2016 - 2018: Fra lyskildefabrikant til allround LED belysningsvirksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mød LEDVANCE på Light + Building i Frankfurt 18.-23. marts 2018, hal 2, stand B10.

På mindre end to år har LEDVANCE forvandlet sig fra producent af overvejende traditionelle lyskilder til en uafhængig, dynamisk og globalt aktiv belysningsvirksomhed med et af ​​de mest omfattende LED-sortimenter til generel belysning.

Tag fx LED-armaturer. Hvad, der for mindre end to år siden startede med et basis-sortiment, har nu udviklet sig til et bredt sortiment til både professionelle belysningsfolk og slutbrugere. På rekordtid er LEDVANCE kommet blandt de ti bedste leverandører af belysningsarmaturer i Europa og har også de førende positioner på det globale vækstmarked indenfor rækkevidde. Drivkraften til denne målrettede vækst er den løbende udvidelse af sortimentet, stor fokus på brugervenlighed og et produktdesign af høj kvalitet. Ud over de mange nye LED-armaturer, LED-lyskilder og produkter til smart home segmenter introducerer LEDVANCE det helt nyudviklede "SCALE"-armatur på Light + Building.

For kunderne inden for detail- og grossistleddet betyder det, at LEDVANCE er en one-stop-shop for højkvalitets LED-produkter i et moderne design kombineret med en førsteklasses kundeservice.

Udvikling af lysets fremtid – med næsten 100 års erfaring på det globale lysmarked
LEDVANCE er drevet af løftet om at føre lys et step videre eller ”advancing light”, som vi siger på engelsk. Vi arbejder derfor på fremtidens belysningsteknologier for at udvide måden, vi alle kan anvende lys på. Med kontorer i mere end 50 lande, forretningsaktiviteter i mere end 140 og med næsten 100 års erfaring i belysningsindustrien er LEDVANCE forpligtet til at være en af ​​de få globale aktører inden for generel belysning.

En massiv udvidelse af LED-armatursortimentet i 2018 – alt i stilfuldt, minimalistisk design
Med udgangspunkt i de ambitiøse vækstmål udvider LEDVANCE sortimentet af LED-armaturer til mere end 2.700 produkter inden udgangen af dette ​​kalenderår. Det svarer til en stigning i armatursortimentet, der er ti gange højere end i 2016. Endnu vigtigere er LEDVANCE’s traditionsbundne kvalitet og brede funktionalitet. LEDVANCE LED-armaturer og OSRAM LED-lyskilder samt moderne sensorer dækker stort set alle krav fra professionelle belysningsfolk til en bred vifte af industrier og brancher, men også den almindelige forbrugers behov. Baseret på de nyeste trådløse standarder er det alt lige fra hjemmebelysning af høj kvalitet og blændfrit lys på kontorer til smart belysning i støvede, varme eller fugtige industrilokaler.

Succesen i armatursegmentet bekræfter dette. Med hensyn til omsætning er LEDVANCE nu blandt de ti største armaturleverandører i Europa og stiler mod at være i top fem i Europa og de ti bedste i verden inden 2020.

Det nye "SCALE"-design er skabt til professionelle LED-armaturer og bliver præsenteret for første gang på Light + Building. Med designet overføres LEDVANCE's moderne varemærke til 3D for at udtrykke fleksibiliteten og klarheden af ​​LEDVANCE varemærket via produkterne.

LED-lyskilder til en lang række formål
LEDVANCE har allerede et omfattende sortiment af de nyeste LED-lyskilder og vil udvide det yderligere. Sortimentet omfatter alt fra LED-lyskilder med imponerende tekniske egenskaber såsom et lysudbytte på 190 lumen pr. watt og et farvegengivelsesindeks (CRI) på 97 til omkostningseffektive og energieffektive LED-lyskilder til direkte erstatning for de mere traditionelle lyskilder. På vækstmarkeder som fx Indien og Kina er der en høj efterspørgsel på de nye LED-lyskilder. I Indien har LEDVANCE for nylig vundet en regeringskontrakt på levering af 25 millioner LED-lyskilder, som vil hjælpe den indiske regering med at nå sine ambitiøse nationale mål for bæredygtighed.

Smart belysning – ren og simpel
LEDVANCE ser smart belysning som en ideel måde for forbrugerne at tage springet ind i en verden med smart home løsninger. Men for at markedet for smart belysning skal trænge igennem blandt forbrugere, skal smart belysning gå frem for alt andet: Den skal være nem at integrere i et smart home system og nem at anvende for at skabe en øjeblikkelig og behagelig atmosfære.

Med Smart+-sortimentet giver LEDVANCE derfor forbrugerne en ny generation af intelligente produkter, der er kompatible med stort set alle de store smart home platforme. På Light + Building viser LEDVANCE et stærkt udvidet sortiment til ZigBee World – inklusive den nyeste ZigBee 3.0-standard – samt dets nye produkter specielt udviklet til Apple-miljøet. Assistenter som fx Alexa fra Amazon og Siri fra Apple er en nem måde at styre enheder med talekommandoer på. Og til hverken Apple eller Amazon er der behov for en ekstra port.

Human Centric Lighting (HCL) – eller med andre ord lys, der har biologiske effekt til at forbedre vores velvære, er et vigtigt fokus for LEDVANCE. Her er det afgørende for LEDVANCE at være en af ​​de første udbydere til at markedsføre løsninger, som kan have en positiv effekt på trivsel, stemning, motivation og samtidig være så let som mulig at installere og anvende. LEDVANCE er opsat på, at HCL skal være en integreret del af den generelle belysning. På Light + Building præsenterer LEDVANCE et produktkoncept med en smart lyskontakt, der automatisk justerer lyset i et konferencerum i forhold til mængden af ​​tilgængeligt dagslys og samtidig gør det muligt at skabe forskellige lysindstillinger.

Med kombinationen af ​​alle disse faktorer bliver LEDVANCE komplet leverandør af LED-baseret generel belysning og en stærk partner for kunderne i detail- og grossistleddet verden over samt installatører, byggemarkeder og e-handelsvirksomheder og sidst men ikke mindst for slutbrugerne.

Dr. Jacob C. Tarn, CEO for LEDVANCE, siger om virksomhedens dynamiske udvikling: "LEDVANCE er kommet langt siden Light + Building i 2016. Udskilningen fra OSRAM, ændringen af ejerskabet, en vellykket ekspansion på LED-armaturmarkedet, yderligere supplering af LED-lyskilder og smart home belysningsprodukter har lagt et solidt fundament for fremtidig vækst. De planlagte ændringer som konsolideringen af ​​vores produktion og logistik er også både rigtige og vigtige. Vores visioner er nu at satse kraftigere på at skabe lysets fremtid sammen med vores partnere og kunder. Vores mål er klart: Vi vil være verdens nummer et inden for LED-baseret generel belysning. For os er Light + Building en vigtig milepæl i dette nye og spændende kapitel i vores virksomheds historie."

Mød LEDVANCE på Light + Building, hal 2, stand B10.

Eller se mere på lb.ledvance.com.

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktivitet i mere end 140 er LEDVANCE blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse inden for generel belysning i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere