Event

Lekon- Fyraftenskursus

Lekon Rådgivning ApS

lekon.dk/

  • lekon@lekon.dk
  • +45 4676 7111
  • Penselstrøget 30, 4000, Roskilde
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 22.05.2019
Start tidspunkt: 17:00
Sted: Aarhus
Tilmeld  

Hos Lekon Rådgivning har vi oplevet stor efterspørgsel på vores fyraftenskurser om de nye installationsbekendtgørelser. Derfor har vi nu også planlagt kurser i hhv. Kolding og Aalborg. Vil du med?

Kurset er et intensivt introduktionskursus, der guider dig gennem de væsentligste forskelle på det eksisterende afsnit 6 og den kommende afløser.

Kurset er opbygget således, at I aktivt kommer til at finde rundt i Installationsbekendtgørelsen og de tilhørende standarder med henblik på at finde den mest optimale og tilladte installationsmetode.

Vi har bøger og undervisningsmateriale liggende til kurset, så I behøver ikke at gøre andet end at tilmelde jer og møde op.

For at holde kurset intensivt, og for at sikre at alle får størst mulig udbytte af kurset, vil der være en deltagerbegrænsning på maks 10 personer.

Pris kr. 1.695 + moms, inkl. kaffe, vand og sandwich.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere