24.02.2020 | Navnenyt

Lemvigh-Müller får ny director of marketing, communications & ecommerce

Natascha Schøtt skal stå I spidsen for marketing, kommunikation og e-handel hos stål- og teknikproducenten Lemvigh-Müller.

Hun har mere end 20 års international erfaring med marketing, salg, ledelse, digitalisering og transformation fra tech-branchen.

Herunder som marketingchef for IBM Danmark og efterfølgende en længere periode hos SAS Institute som regional marketing director med ansvar for Norden og Rusland.

Med indsigt i at drive traditionelle forretninger mod digitalisering og en erfaring med, hvad dette betyder for datadrevet forretningsudvikling, forandringsledelse og en innovationsdagsorden, skal Natascha Schøtt videreudvikle forretningsstrategien og etablere digitale målsætninger hos Lemvigh-Müller.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere