26.06.2020  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller kåret som Eliteleverandør – igen

En strategi om at udbygge positionen på B2G-markedet bærer frugt for stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, der for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør til det offentlige.

Lemvigh-Müllers samhandel med det offentlige tog sin begyndelse omkring årtusindeskiftet, og er stille og roligt vokset gennem årene. De senere år har samhandlen taget ekstra fart, og hvilket ikke kun gør dem fortjent til prisen om Eliteleverandør i 2019, men igen i år.

”Vi er selvfølgelig stolte over, at vi for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør, og at vi dermed er blandt de 1 procent største leverandører til den offentlige sektor. Allermest er vi glade for det gode samarbejde, vi har i det daglige med blandt andet sundhedsvæsenet, kommuner, regioner, forsvaret, erhvervs- og fagskoler”, siger Pernille Wichmann, der er salgsdirektør i Lemvigh-Müller med ansvar for Industri og B2G, og fortsætter:

Læs også: Lemvigh-Müller er ’eliteleverandør til det offentlige’

”Vi lagde sidste år en klar strategi om at udbygge vores position på B2G-markedet, hvor vi som totalleverandør har meget at byde ind med både i forhold til sortiment og serviceydelser. Vi oprustede blandt andet med et dedikeret B2G-team, der opererer på tværs af landet, og det er den indsats, vi ser bære frugt nu”, siger Pernille Wichmann.

Hun fortæller endvidere, at B2G-teamet arbejder med en differentieret tilgang til de forskellige typer organisationer og institutioner i den offentlige sektor og blandt andet i større udstrækning end tidligere arbejder på strategisk indkøberniveau.

”Det har givet os en dybere indsigt i de indkøbsmæssige udfordringer, som de forskellige institutioner og organisationer hver især har – og en tilsvarende dybere forståelse af, hvordan vi som leverandør bedst muligt kan understøtte de forskellige behov”, siger Pernille Wichmann.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere