04.09.2017  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller køber jysk handelsvirksomhed

For anden gang i år har Lemvigh-Müller opkøbt en virksomhed. Denne gang faldt valget på Elworks. der blandt andet skal hjælpe virksomheden med at styrke sin position på detailmarkedet.

Hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har man netop foretaget sit andet opkøb i år. Denne gang er valget faldet på handelsvirksomheden Elworks, der er leverandør af el-komponenter til både private og virksomheder.

Med købet kan Lemvigh-Müller levere flere af de produkter, der ligger på hylderne i landets byggemarkeder:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi har en klar strategi om at styrke Lemvigh-Müllers position på detailmarkedet, hvor vi vurderer, at der både nu og i fremtiden er attraktive vækstmuligheder for koncernen. Som led i den strategi købte vi tidligere i år handelsvirksomheden G. Funder”, siger Morten Trolle, der er adm. direktør i Lemvigh-Müller, og fortsætter:

”Med Elworks i familien kan vi nu tilbyde byggemarkederne en bredere, samlet pakke af de produkter, de har på hylderne – enten som mærkevarer eller som own brand-produkter”.

Læs også: Lemvigh-Müller lancerer ny B2B-webshop

Udvidelse af produktprogram
Lemvigh-Müller har i mange år solgt VVS-produkter og enkelte el-artikler til byggemarkeder gennem selskabet LM Unitrade.

Med de to nye virksomhedsopkøb omfatter produktprogrammet, ud over el- og VVS-artikler, blandt andet reb, malergrej, spraymidler, rengøringsartikler, koste, pensler, som øg skruer.

Elworks, der har hovedsæde i Frederikshavn, har hidtil været ejet af brødrene Henrik og Peter Holst Andersen. Virksomheden fortsætter på samme adresse med de nuværende 15 ansatte som et selvstændigt firma i Lemvigh-Múller-koncernen under ledelse af Henrik Holst Andersen, der er virksomhedens adm. direktør.

Peter Holst Andersen vil fortsat drive brødrenes kinesiske produktionsselskab og belysningsvirksomhed.

- EL

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere