22.05.2017  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller og Coromatic indgår samhandelsaftale om nødstrømsprodukter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lemvigh-Müller og Coromatic indgik den 1. maj 2017 et samarbejde omkring nødstrømsprodukter, som sikrer Lemvigh-Müllers kunder nem og hurtig adgang til et bredt sortiment af produkter og løsninger – bl.a. batterier, 1- og 3-fasede UPS, generatorer, køl, ventilation samt datacentre.

Ud over det brede sortiment garanterer Coromatic en høj servicegrad i form af leverancesikkerhed og ikke mindst teknisk support til Lemvigh-Müllers kunder. Med stor viden om nødstrøm er Coromatics kundecenter klar til at sikre løsningsorienteret, ’first level support’. 

Nye forretningsområder inden for nødstrøm

Hos Lemvigh-Müller udtrykker produktchef Henrik Kristoffersen stor glæde over aftalen med Coromatic, som har et stort kendskab til det danske marked for UPS (Uninterruptible Power Supply, eller på dansk: uafbrudt strømforsyning). Han siger:

— Vi er glade for at have fået en samarbejdspartner, der både kan bidrage med et bredt produktsortiment og med førsteklasses teknisk support – og som samtidig ser muligheden for, at vi sammen kan udvikle nye forretningsområder indenfor nødstrøm til datacentre.

Udbytterigt samarbejde for alle parter

Arnth Nielsen, Business Unit Manager, Coromatic, glæder sig også over aftalen:

— Lemvigh-Müller har blandt andet et stærkt logistisk setup og gode e-business-løsninger, så med denne strategiske aftale kan vi sikre, at endnu flere virksomheder får nem og hurtig adgang til vores omfattende produktsortiment inden for nødstrøm. Vi ser frem til et udbytterigt samarbejde til glæde for alle parter – ikke mindst for kunderne, som tæller datacentre, energivirksomheder, hospitaler, fremstillingsindustrien og i det hele taget virksomheder, hvor uafbrudt strømforsyning er afgørende, siger han.

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere