08.11.2018  |  VVS  |  Branchen

Lemvigh-Müller og KlarPris ser mod fremtiden: Formaliserer samarbejdet

Indhold fra partner Hvad er dette?

El-, VVS- og Stålgrossisten bliver den første partner i KlarPris’ nye leverandørprogram.

Dette betyder blandt andet, at alle kampagner og tilbud fra Lemvigh-Müller fremadrettet vil være tilgængelige via KlarPris’ markedsplads.

Vi er utroligt glade og stolte over, at Lemvigh-Müller har valgt at formalisere samarbejdet med os. Det er en af Danmarks største og mest prominente grossister til installationsbranchen og byggeriet med et bredt sortiment, som alle installatører er bekendte med,” siger CEO i KlarPris, Jens Davidsen.

Lemvigh-Müller og KlarPris har gennem længere tid samarbejdet om bl.a. prisfiler og produktinformation til KlarPris. I takt med den stigende digitalisering af den daglige samhandel, som sker på flere platforme, har Lemvigh-Müller valgt at udvide samarbejdet, så de af grossistens kunder, der også køber ind via KlarPris, kan gøre det let, ubesværet og gennemsigtigt.

”Lemvigh-Müller har gennem flere år været blandt de førende B2B e-handelsvirksomheder med bl.a. både webshop, App og EDI i Danmark. Når vi nu går ind i et tættere samarbejde med KlarPris, som en lang række af vores kunder bruger, er det både for at skabe flere indgange til os og gøre det så nemt som muligt at handle. Vi bliver mere synlige og mere tilgængelige,” siger Kim Øxenholt, der er Marketing- og e-businessdirektør i Lemvigh-Müller.

Om Klarpris’ leverandørprogram

KlarPris’ leverandørprogram henvender sig til både grossister, direkte leverandører og producenter og giver dem en række fordele ved at sælge/markedsføre deres produkter på KlarPris’ markedsplads. Blandt andet får de indblik i deres performance på markedspladsen, ligesom KlarPris formidler kontakt mellem leverandører og potentielle kunder på markedspladsen.

Vil du vide mere om KlarPris’ leverandørprogram?

Læs mere om leverandørprogrammet for grossister.​

Læs mere om leverandørprogrammet for producenter.

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets fortrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere