13.05.2008

Lemvigh-Müller på El & Teknik for første gang

Det bliver første gang elinstallationsbranchen kommer til at møde navnet Lemvigh-Müller A/S på El & Teknik, men de mennesker, de besøgende kommer i kontakt med, har deres baggrund i det gamle Louis Poulsen.

Lemvigh-Müllers deltagelse i messen vil blive præget af, at virksomheden skal markedsføres under sin nye identitet.
”Vi betragter ikke os selv som nye i denne sammenhæng, det gamle Louis Polusen har trods alt en lang tradition inden for branchen, men vores deltagelse i messen vil i høj grad være en profilering af Lemvigh-Müller som en integreret partner og totalleverandør på alle de områder, branchen kommer i berøring med,” siger kommunikationsmedarbejder Henrik Gammelmark.

Arbejdstøj er et nyt forretningsområde
Lemvigh-Müller nøjes dog ikke med den mindre konkrete profilering. Grossisten har udvalgt en række forretningsområder, som de vil præsentere på messen.
”Noget af det vi har med, er elhåndværktøj, og sammen med det viser vi arbejdstøj, som er en helt ny del af vores sortiment,” siger han og oplyser, at Lemvigh-Müller med sit nye forretningsområde vil bidrage til at tilfredsstille branchens efterspørgsel efter moderigtigt arbejdstøj.
Blandt de øvrige produkter, der præsenteres på standen er automation, intelligente bygningsinstallationer og almindelige elprodukter.Hertil kommer belysning i form af serien Light Line, som omfatter både nye armaturer og nye lyskilder.
”Vi vil også bruge messen til at præsentere vores nye e-handels-site, LMe-partner, som kun er et halvt år gammelt. Vores egen-udviklede lagerstyringssystem viser vi også frem,” siger han.
Henrik Gammelgaard understreger dog, at der er lagt vægt på det sociale aspekt. Der skal være plads til at mødes med hinanden og med vores folk, så en stor del af standen er et mødested.
”På den måde bevarer vi den gamle Louis Poulsen-ånd,” slutter han.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Mere fra Kristina

Kristina Øby Pedersen

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere