19.11.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Lemvigh-Müller udvider markant på rustfrit stål

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller tager et stort skridt mod at blive one stop shop på rustfrit stål.

Flere virksomheder får øjnene op for fordelene ved at konsolidere indkøbet hos færre leverandører. Det oplever stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, som er totalleverandør til industrien, bygge- og håndværksbranchen og har et kontinuerligt fokus på at udvide sortimentet med relevante produkter. Nu får grossistens sortiment af rustfrit stål et boost.

Konkret udvider Lemvigh-Müller sit sortiment af rustfri rør og stangstål med 50 procent.

”Vi har lyttet til vores kunders ønske om at kunne samle indkøbet af rustfrit stål hos os. Vi står stærkt på markedet for rustfrie plader. Fremadrettet kan vi tilbyde et tilsvarende bredt og dybt udvalg på rustfrie rør og stangstål - og give vores kunder i blandt andet spåntagende- og smedevirksomheder, maskin- og levnedsmiddelindustrien endnu bedre service”, siger Palle Thomassen, Director, Procurement & Sales, Stainless Steel & Metals, Lemvigh-Müller.

One stop shop

Målet er at Lemvigh-Müller skal være one stop shop på rustfrit stål. Sortimentsudvidelsen på 50 procent er derfor ikke et enkeltstående boost men et stort, første skridt på vejen.

”Nu starter vi her og har fyldt lagrene med rustfri rør og stangstål, der er klar til levering. Vi har en plan for, hvordan vi bliver one stop shop på rustfri stål, og sortimentet vil blive yderligere udvidet”, siger Palle Thomassen.

Ved at samle indkøbet af rustfrit stål kan man blandt andet spare tid på administration og opnå volumenrabatter. Herudover er det også et spørgsmål om kvalitet, fortæller Palle Thomassen.

Han påpeger, at mere end 95 procent af virksomhedens rustfrie stål er fra europæiske værker, som leverer den højeste kvalitet på markedet.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere