07.02.2019  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller udvider samarbejdet med ProSave

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et mangeårigt tillidsfuldt samarbejde er vekslet til en stærk aftale med Lemvigh-Müller. Det er en aftale der både konsoliderer og peger frem, og som vil gavne vores fælles kunder på en masse spændende områder.

Det er vigtigt for os at have langsigtede samarbejder der kan sikre effektive indkøbsprocesser for vores kunder. Derfor glæder det os meget, at vi har vekslet et mangeårigt tillidsfuldt samarbejde til en stærk aftale med Lemvigh-Müller.

Det er en aftale der både konsoliderer og peger frem, og som vil gavne vores fælles kunder på en masse spændende områder.

Men først og fremmest er det en aftale der anerkender, at vi har god nytte af hinandens kompetencer, som tiden også kræver det af os. Meget af det samarbejde, automatisering og effektivisering som diskuteres i “Industri 4.0” tager godt nok udgangspunkt i traditionel økonomisk optimering, men nedenunder ligger en mere brutal sandhed: Vi SKAL være effektive i alle led og fra lige nu, hvis der skal være noget tilbage til kommende generationer. Det er vores ansvar.

ProSave indkøbssystem har fokus på materialeindkøb – fra montøren i marken via projektlederen på kontoret til leverandøren, og tilbage igen. Der er store, varige og direkte økonomiske gevinster ved at organisere materialeindkøb med ProSave.

Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan vi kan hjælpe? Kontakt os på prosave@prosave.dk / tlf. 41 150 150, eller gå direkte på https://prosave.dk og opret en konto på forsiden.

Der er gratis prøveperiode på 14 dage.

Tags: ProSave ApS

Mere fra ProSave ApS

ProSave ApS

prosave.dk

ProSave er en indkøbsplatform til professionelle håndværkere, byggevirksomheder og industrien. Med ProSave kan I finde varerne på tværs af leverandører, se jeres egne nettopriser, og afgive bestilling direkte til grossisterne. Samlet produktkatalog Vi har samlet produktkataloger, priser og lagerstatus fra førende grossister så du altid har ful…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere