23.09.2019  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller udvider sin ekspres-service

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har forbedret sin ekspresleveringsservice til håndværkere med opgaver i Esbjerg-området.

Alle håndværkere kender til pludselig at stå og mangle en helt bestemt komponent til en opgave – og så er det ud i bilen og af sted til håndværkerbutikken. Hvis man ikke kan gå fra opgaven, er det også muligt at spare køreturen og i stedet bestille en ekspreslevering fra Lemvigh-Müller, så bliver varerne leveret direkte til arbejdsstedet. Servicen, der gælder hele landet, er nu blevet endnu mere attraktiv i Esbjerg. Dels er det blevet billigere at få ekspreslevering, dels er der sat turbo på tempoet.

Lynhurtig lokal service
”Vi tilbyder ekspreslevering for kun 99 kr. i hele Esbjerg-området, og vi kommer med varerne indenfor en time. Ofte vil vi kunne levere endnu hurtigere, for varerne kommer fra hylderne i håndværkerbutikken på Ringen 1, så vi er centralt forankret i lokalområdet”, siger salgschef Kenneth Christensen.

Han fortæller, at man kan få leveret helt op til fire paller ad gangen og materialer på op til seks meters længde, og ekspresleveringen gælder hele håndværkerbutikkens sortiment. Når man bestiller ekspreslevering i appen LMe-Mobil eller på webshoppen på lemu.dk, kan man se både sortimentet og lagerstatus.

”Så kan vores kunder med det samme få et overblik over, hvilke komponenter og værktøjer, der er på hylderne i deres lokale Lemvigh-Müller-butik til levering med det samme,” siger Kenneth Christensen.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere