12.12.2017  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller vil være mere kendt for belysning

Selvom Lemvigh-Müller først og fremmest er kendt som stål- og teknikgrossist, skal en ny hjemmeside nu løfte kendskabet til det, virksomheden kan inden for belysning.

Hos Lemvigh-Müller har man satset målrettet på sin belysningsforretning gennem de seneste år ved blandt andet at have specialiserede medarbejdere og et tæt samarbejde med leverandører.

Alligevel er virksomheden, der har næsten 1.300 ansatte og 23 butikker fordelt over hele landet, først og fremmest kendt for at sælge stål og tekniske artikler. Men det skal et nyt markedskoncept nu ændre på.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Lemvigh-Müller har nemlig lanceret hjemmesiden rigtigtlys.dk, som skal hjælpe med at gøre virksomheden til en kendt belysningsleverandør.

Vil blive bedre til at fortælle om sig selv
På hjemmesiden kan rådgivere, installatører og andre, der beskæftiger sig professionelt med belysning, finde inspiration til deres projekter, viden om belysningsteknik og praktiske værktøjer, som kan hjælpe dem i deres arbejde.

Læs også: Lemvigh-Müller lancerer ny B2B-webshop

Det er også muligt at søge efter produkter, men målet er ikke kun at etablere en alternativ salgskanal. Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør i Lemvigh-Müller, ser først og fremmest hjemmesiden som en kommunikationskanal for virksomheden og et inspirations- og arbejdsunivers for rådgivere, el-installatører og andre brugere:

”I Lemvigh-Müller kan vi en masse inden for belysning. Det giver os et potentiale for at udvikle vores forretning, men det kræver, at vi også er gode til at fortælle om os selv. Med rigtigtlys.dk får vi nye muligheder for at inspirere de beslutningstagere, vi gerne vil knytte tættere til os”, forklarer han.

Håber på rådgivernes interesse
Hos Lemvigh-Müller håber man på, at især rådgiverne vil tage rigtigtlys.dk til sig. Derfor fokuserer rigtigtlys.dk primært på alt det, der ligger uden om selve produkterne.

Det er for eksempel cases, hvor Lemvigh-Müller alene eller i samarbejde med producenter har leveret rådgivning og produkter til professionelle belysningsløsninger, fortæller Michael Lind Schmidt, salgsdirektør i forretningsområdet El-installation:

”Vi har et højt vidensniveau og stor erfaring med projektering og beregning af belysningsløsninger. Det betyder, at vi kan skabe stor værdi for rådgiverne ved at gøre deres arbejde lettere. Med rigtigtlys.dk har vi fået en stærk platform for den indsats”, siger han.

Læs også: Lemvigh-Müller leverer solceller til Grønlands første hybridanlæg

Foruden at fungere som et udstillingsvindue for Lemvigh-Müllers arbejde inden for belysning bliver hjemmesiden et egentligt arbejdsredskab for brugerne.

De kan for eksempel udføre lysberegninger med udvalgte produkter samt gemme og udskrive produktdatablade.

Når rigtigtlys.dk er fuldt udbygget i første kvartal af 2018, vil brugerne også kunne oprette og gemme egne belysningsprojekter og produktudvalg med tilhørende dokumentation. Det betyder, at en rådgiver kan udarbejde et projekt for en bygherre og herefter aflevere sin dokumentation til den el-installatør, der skal udføre opgaven, via hjemmesiden.

- EL

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere