13.11.2014  |  EL  |  Branchen

Lemvigh-Müller vinder pris for markedsudvikling

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller vandt prisen ”Best single phase market development” ved GE Critical Powers årlige Business Partner Event i Italien.

Det blev Lemvigh-Müller, der kunne høste sejren ved GE Critical Powers Business Partner Event i Stresa, Italien. Her vandt stål- og teknikgrossisten prisen ”Best single phase market development” på baggrund af sin markedsudvikling på salg af GE`s 1-fasede UPS løsninger til det danske marked.

Læs også: Lemvigh-Müller og Trefor vil sikre tilskud til slutbrugerne

”For lidt over 2 år siden indgik vi et strategisk samarbejde med Lemvigh-Müller på vores 1-fasede UPS program. Og det er kun gået en vej siden – hvilket kan tilskrives den store indsats, der er gjort med teknisk uddannelse, salgsuddannelse, dansk dokumentation, markedsføring og ikke mindst stærk lagerlægning af alle GE`s 1-fasede produkter. Vi har oplevet stigende salg fra måned til måned”, siger Thomas Volder, der er country manager i GE Critical Power Nordic–Baltic zone.

-SSM 

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere