27.06.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Let at dokumentere jeres arbejdsmiljø over for kunder og myndigheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det næste værktøj, vi præsenterer til jeres elektroniske SOSWEB-værktøjskasse, er ”Dokumenter”. Med dette værktøj får I flere funktioner og fordele. Læs mere her.

Håndbøger
Her er det muligt at opbygge en arbejdsmiljø- miljø- og kvalitetshåndbog. Systemet er forberedt til eventuel certificering eller kan blot fungere som styringsværktøj.

Bibliotek
Biblioteket er jeres elektroniske ringbind. Det er et dokumentarkiv, hvortil der kan linkes fra de øvrige moduler i SOSWEB. I sparer tid ved, at alle jeres dokumenter for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet er placeret ét sted og er lette at finde.

Møder
Her kan I lægge dagsordener og referater af alle interne møder, herunder blandt andet arbejdsmiljømøder. I kan vælge at oprette egne skabeloner og mødetyper, eller I kan anvende de skabeloner, der ligger i systemet i forvejen.

Dette modul sikrer jer let og enkelt dokumentation over for kunder og myndigheder i forhold til lovpligtige møder som den årlige arbejdsmiljødrøftelse.

Beredskabsoversigt
Under Beredskabsoversigt kan I udarbejde en oversigt over sluknings- og førstehjælpsudstyr samt en plan over dets placeringer. Det medvirker til hurtig aktion ved eventuelle ulykker.

Læs mere om værktøjet ”Dokumenter” her.


Kan du ikke vente?
Kan du ikke vente med at blive introduceret til de resterende værktøjer, så kan du i mellemtiden gå ind på hjemmesiden www.sosweb-info.dk og læse mere.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere