24.01.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

Leverandør af mikroventilationssystemer får ny ejer

Den danske udvikler af mikroventilationsanlæg InVentilate overtages i januar af tyske Maico Group. Erhvervelsen sker som led i et fælles ønske om at blive totalleverandør inde for ventilation til bolig, byggeri og industri.

Den danske ventilationsvirksomhed Inventilate, der forsyner byggebranchen med decentrale mikroventilationsanlæg, overtages den 5. januar 2022 af det tyske Maico Group, der siden 2019 har etableret sig på det danske marked via datterselskabet Maico Nordic A/S. Det meddeler virksomhederne i en fælles pressemeddelelse.

”Vi har sammen et ønske om at kunne dække alle behov for ventilation fra en enkelt ventilation til en total projektløsning og på sigt ønsker vi også at etablere os på de øvrige nordiske markeder”, udtaler Bo Hansen, direktør for Maico Nordic A/S.

LÆS OGSÅ: Erhvervsfolk investerer i biobaseret byggemarked

Den hidtidige direktør og stifter af InVentilate, John Børsting, fortsætter som teknisk konsulent, mens Bo Hansen bliver ny direktør. Alle personale-, kunde- leverandørforhold samt indgåede aftaler fortsætter uændret.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere