Event

Light + Building 2022 bliver afviklet til oktober

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 02.10.2022
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Frankfurt am Main
Tilmeld  

Efter grundige overvejelser har Frankfurtmesserne besluttet at udsætte den planlagte afvikling af dette års udstilling til senere på året. Det sker i stedet for i perioden fra 2. til 6. oktober.

Light + Building viser alt indenfor el-teknik

”Vi besluttede at lytte til vores mange partnere, herunder udstillere og besøgende, og udsatte forårets udgave af Light + Building til senere på grund af den store usikkerhed, der herskede omkring Coronasituationen,” siger Wolfgang Marzin, Adm. Direktør for Messe Frankfurt og fortsætter: ”Efter den lange ventetid har branchen virkelig et stort behov for at mødes igen for at vise de mange innovationer indenfor bæredygtigt byggeri. Her kommer Light + Building ind i billedet. De nye datoer fra 2. til 6. oktober giver alle muligheder for at planlægge aktiviteterne, så vi for en stærk og succesrig messe igen.”

Light + Building er verdens vigtigste internationale mødested for arkitekter, projektudviklere, byplanlæggere og produktleverandører. Det er stedet, hvor du skaber nye kontakter, møder branchens vigtigste leverandører og oplever de sidste nye opfindelser.

I år bliver det muligt også at følge messen digitalt via en interaktiv platform, hvor du kan følge foredrag og få kontakt til udstillere og eksperter. Alt indenfor el-teknik er repræsenteret her, lige fra intelligente belysning til smart energistyring. Se mere på www.light-building.com

Tags: Dimex

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere