30.12.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Lillegården El åbner ny afdeling i Nørager

Åbningen er et led i en strategi om at være tæt på kunderne, og den nye afdeling skal således understøtte virksomhedens service til de eksisterende kunder i området.

Der er fart på hos Lillegården El i Hobro, der nu er klar til næste udvidelse. Virksomheden åbner nemlig en ny afdeling i Nørager fra årsskiftet.

”At valget netop faldt på Nørager, er langt fra tilfældigt. Det er en del af vores strategi at være så tæt på kunderne som overhovedet muligt, og vi har allerede en række gode kunder i og omkring Nørager, som vi ønsker at komme endnu tættere på”, udtaler direktør hos Lillegården El, Jens Bjørn.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

I den nye afdeling kommer elektriker Torben Hald til at få ansvaret for den daglige kontakt til kunderne med hjælp fra resten af Lillegårdens serviceafdeling.

”Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Lillegården El og understøtte den gode service til vores kunder her i området fra min egen baghave. Det føles som at vende hjem”, siger Torben Hald, der bor i byen sammen med sin hustru og to børn.

Afdelingen flytter ind i lokaler på Katrinevej 1 i Nørager, som tidligere dannede ramme om et tømrerværksted.

På grund af coronasituationen inviterer Lillegården El ikke til åbningsreception i Nørager på nuværende tidspunkt, men planlægger at markere åbningen, så snart situationen bliver normaliseret.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere