Lindab A/S

www.lindab.dk

Branche/Sektor:

Indeklima, Intelligente Bygnings Installationer, Ventilation

Om

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er ke…

Læs mere  

Om

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet ved, at det er let at montere og giver et flot og holdbart resultat.

Lindab har tre forretningsområder: Ventilation, Byggekomponenter og Byggesystemer.

Ventilation
Lindab tilbyder et bredt udvalg af funktionelle, enkle og miljøvenlige indeklimaløsninger. Vi leverer alt fra en enkelt komponent til komplette ventilationsløsninger til erhvervsejendomme og boliger. Dertil kommer beregnings- og planlægningsprogrammer, som gør det nemt at projektere komplette indeklimaløsninger. Produkter: Kanalsystemer med tilbehør og tekniske løsninger til ventilation, opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter
Lindab forsyner byggeindustrien med en lang række komponenter og systemer af tyndpladestål. De centrale kundegrupper er entreprenører, håndværkere og private boligejere. Produkterne sælges gennem tømmerhandlere, entreprenører og delvist via lokale håndværksmestre. Produkter: Tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer
Lindab tilbyder præfabrikerede byggeløsninger af stål, som sikrer en effektiv opførsel af énetages byggerier til industri og lager. Løsningen indeholder stålrammer, væg- og tagsystemer samt support ved design og projektering. Hertil kommer interne IT-løsninger, som forenkler byggeriet for både konstruktører og entreprenører.

Byggesystemerne bliver solgt til omtrent 360 bygningsforhandlere over hele Europa samt direkte gennem Lindabs sælgere til nøglekunder. Produkter: Komplette byggeløsninger af stål inkl. ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Besøg os på: www.lindab.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere