17.11.2017  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Lindab er en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lindab er nr. 26 på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser i 2017

Great Place to Work kårer hvert år landets bedste arbejdspladser ud fra en omfattende un-dersøgelse af kerneområder, som tillid, fællesskab og udvikling. Forhold, der alle har stor indflydelse på medarbejdernes trivsel. Som eneste repræsentant for byggeriet er Lindab med på listen.

Det er ikke mere end omkring en måned siden, at Lindab kunne fortælle, at virksomheden havde opnået en certificering hos Great Place to Work. Nu viser det sig, at Lindab ikke blot har modtaget certificeringen men også er kåret som én blandt landets bedste arbejdspladser.

Den nyhed er netop offentliggjort til et stort arrangement i Cirkusbygningen i København, hvor det blev afsløret, at Lindab er nummer 26 på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser i kategorien mellemstore virksomheder.

”Først kom certificeringen og nu også en plads på listen blandt de bedste arbejdspladser i landet. Det vækker enorm stolthed hos os i Lindab på alle niveauer. Det er en fælles fortjeneste, og vi fejrer det i fællesskab,” siger administrerende direktør i Lindab, Mette Brøndum.

Hylder dem, der gør noget ekstra
Som baggrund for kåringen af landets bedste arbejdspladser vurderer Great Place to Work de tilmeldte virksomheder ud fra en række kerneområder som tillid, fællesskab, involvering og udvikling. Vurderingerne foregår på baggrund af besvarelser fra samtlige medarbejdere hos virksomhederne.

”Grundlaget for vurderingen bunder i et virkelig grundigt forarbejde, hvor hver enkelt afdeling og alle medarbejder har været involveret og givet deres mening til kende. Det har givet os meget detaljeret og nuanceret indsigt i effekten af vores hårde arbejde med medarbejdertrivsel,” siger Mette Brøndum og fortsætter:

”På baggrund af undersøgelsen er vi nu i færd med at lave handlingsplaner for, hvor og hvordan vi kan blive bedre. Men resultaterne er også en påmindelse om, hvor vi kan være stolte, og det husker vi også at fejre”.

Ledelsen skaber ikke kulturen
Kåringen som nummer 26 på listen er et vigtigt skridt mod Lindabs strategiske ambition om at komme helt til tops blandt landets bedste arbejdspladser i 2020. Ifølge Mette Brøndum er kåringen et vigtigt signal til byggebranchen og omverdenen om, at Lindab lægger handling bag ordene, når de siger, at virksomheden prioriterer deres medarbejdere.

”Ledelsen kan godt beslutte, at der skal være fokus på at skabe en god virksomhedskultur. Men ledelsen kan kun skabe rammerne for kulturen. Selve kulturen skabes i fællesskab af medarbejderne. Det kræver en daglig indsats fra alle medarbejdere, at skabe en god arbejdsplads, og det er især, når vi har travlt at kulturen skal bevise sit værd. Kåringen er et kæmpe skulderklap og anerkendelse af den indsats, alle hos Lindab yder dagligt,” fortæller Mette Brøndum.

Medarbejdere hos Lindab udtaler sig

Læs mere om Great Place to Work

Tags: Lindab A/S

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere