15.03.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Lindab modtager prestigefuld certificering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den største hindring for en god og effektiv ventilationsløsning er utætheder. Branchen arbejder konstant på at forbedre tæthedsgraden af løsningerne. Som den første på markedet har Lindabs kanalsystemer nu modtaget en Eurovent-certificering i bedste tæthedsklasse.

Omkring 40 procent af det samlede energiforbrug i Europa stammer fra bygninger, og i de bygninger går cirka 30 procent af det samlede energiforbrug til ventilation. Derfor arbejder branchen konstant på at forbedre tæthedsgraden og minimere lækage i særligt kanalsystemerne. 
Markedets tætteste kanalsystemer

Nu ser det imidlertid ud til at kapløbet om markedets tætteste kanaler har fundet en vinder, da Lindab, som de første på markedet, har opnået en Eurovent-certificering i højeste tæthedsklasse.

”Certificeringen er en blåstempling af vores daglige bestræbelser på at hæve barren for ventilationsbranchen og en anerkendelse af Lindab som førende leverandør af moderne indeklimaløsninger” fortæller Werner J. Andresen, produktchef i Lindab Ventilation.

Der er helt konkret tale om virksomhedens to kanalsystemer Lindab Safe og Lindab Safe Click, som har modtaget en certificering i den mest krævende tæthedsklasse med betegnelsen D.

Certificeret tryghed
Eurovent er en organisation, der kontrollerer energieffektivitet, ydeevne og lækage af produkter til blandt andre ventilationsbranchen. Som baggrund for Lindabs certificering har Eurovent derfor både udført tests og auditeret Lindabs fabrikker. 

”Alle certificeringer handler om tryghed. Lindab Safe og Safe Click har længe været det foretrukne valg af cirkulære kanalsystemer på markedet, men med certificeringen fra Eurovent får installatører og samarbejdspartnere en ekstern validering og bekræftelse af både kvalitet og ydeevne,” siger Werner J. Andresen og fortsætter:

”Hvis vi som samfund skal reducere vores energiforbrug og minimere miljøbelastningen, må vi ikke tage til takke med status quo, men altid stræbe efter at blive bedre,”.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere