07.07.2017  |  EL  |  Sikring

Lindpro: Flere skal vælge brand- og sikringsområdet

Lindpro gør nu en indsats for at udvikle og uddanne fremtidens brand- og sikrings-teknikere. Det sker, fordi virksomheden ønsker at sikre dygtige faglærte med et stærkt speciale inden for et voksende område.

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro har skræddersyet et forløb for elektrikerlærlinge, der ønsker at specialisere sig inden for brand og sikring i håbet om at inspirere flere unge til at vælge den vej.

Virksomheden søger netop nu lærlinge til dette nye, målrettede forløb i Esbjerg, København, Vejle og Aarhus med start cirka 1. august.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Som mange andre brancher kigger vi også ind i en nær fremtid, hvor faglærte og specialiserede kompetencer bliver en mangelvare. Især kan vi se, at der kommer til at mangle specialiserede brand- og sikringsteknikere”, siger HR-direktør i Lindpro, Rikke Præstmark.

Hun mener, at det er paradoksalt, fordi brand- og sikringsområdet er et marked i konstant udvikling og vækst.

”Det kunne vi godt tænke os, at flere af de unge får øjnene op for, så flere vælger brand og sikring som deres fremtidige levevej – og vi dermed fortsat kan møde vores kunders behov for højtspecialiserede tekniske løsninger inden for blandt andet brand- og tyverisikring, tv-overvågning og adgangskontrol”, forklarer Rikke Præstmark.

Lærlinge er i høj kurs
Fremtidens el- og VVS-teknikere har i forvejen høj prioritet hos Lindpro, der altid har over 100 lærlinge i sving.

”Vi lægger vægt på at sikre vores lærlinge en god uddannelse, hvor de selv er aktive medspillere. Med den nyeste modulbaserede elektrikeruddannelse fra 2015 er det blevet mere overskueligt for den unge at vælge vej, moduler og speciale i sin uddannelse”, siger Rikke Præstmark og tilføjer:

”Og for os som virksomhed er det blevet mere effektivt at skabe den røde tråd mellem de enkelte moduler på skolen og de konkrete arbejdsområder i Lindpro, som for eksempel dette nye målrettede brand- og sikringsforløb, som vi nu har skudt i gang”.

- JKK 

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere