09.12.2016  |  EL  |  El-materiel

Lindpro opretter ny sektion Syd

Lindpro etablerer ny sektion Syd og samler dermed de gamle sektioner Syd og Vest. Oprettelsen er et led i Lindpros strategi mod et samlet Lindpro, hvor man vil udnytte kompetencer på tværs af lokationer.

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro etablerer ny sektion Syd, der skal omfatte Esbjerg, Bramming, Aabenraa, Fredericia, Vejle, Kolding og Horsens. Det betyder, at de to nuværende sektioner Vest og Syd bliver lagt sammen. Dermed får mere end 140 serviceteknikere, elektrikere og funktionærer samme ledelse.

”Etableringen af sektion Syd understøtter på bedste vis vores strategi, om vejen frem mod ét Lindpro, med en bred kompetenceplatform, hvor teknik og service er i højsædet”, siger Henrik Blaabjerg, divisionsdirektør hos Lindpro.

29-årig sektionschef startede som lærling
Det bliver 29-årige Lars Küster, der får ansvaret for den udvidede sektion Syd og de knapt halvanden hundrede medarbejdere:

”Vi er meget glade for, at Lars Küster vil påtage sig opgaven. Lars kommer fra en stilling som sektionschef for Jylland Vest, og med hans forretningsmæssige tilgang, faglighed, engagement og allerede store erfaring til trods for hans unge alder, har vi stor tiltro til, at han kan løfte opgaven”, siger Henrik Blaabjerg.

Læs også: Lindpro skal brandsikre i fire kommuner

Den nyudnævnte sektionschef for sektion Syd startede som lærling i Lindpro og har siden arbejdet sig op. Og han påpeger, at der hos virksomheden netop er plads til unge, der kan og vil:

”Der er højt til loftet og mulighederne mange for dem, der vil og kan. Ønsker de unge at gøre karriere i Lindpro, er det vigtigt, at de har det fornødne drive og gå-på mod til at påtage sig nye opgaver og ansvarsområder”, siger Lars Küster og tilføjer:

”Jeg har selv fået mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, siden jeg for 13 år siden startede som ung lærling hos Lindpro. Jeg er meget glad for den nye udfordring, men jeg går også til opgaven med ydmyghed – vel vidende at jeg kun kan løfte opgaven i tæt samarbejde med alle mine dygtige kollegaer i sektion Syd”.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere