16.11.2016  |  EL  |  Sikring

Lindpro skal brandsikre i fire kommuner

Lindpro har vundet installations- og serviceopgaver i fire kommuner på Fyn og i Jylland.

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro har vundet fire delopgaver, der dækker over installation, service og vedligeholdelse af brandalarmeringsanlæggene, ABA, i Esbjerg, Kolding, Middelfart og Odense Kommuner, skriver Licitationen.

Læs også: Lindpro brandsikrer skoler

"Vi har i mere end 10 år serviceret ABA-anlæggene i Esbjerg Kommune og er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde samtidig med, at vi ser frem til at udvide kommunesamarbejdet med Kolding, Middelfart og Odense kommuner”, siger Torben Ernstrøm, kompetencerådgiver med speciale i brandsikring hos Lindpro.

Lindpro vandt blandt andet opgaverne, på at kunne sikre den laveste pris. Derudover er det en fordel for kommunerne, at rammeaftalerne betyder, at de kun skal ringe til én leverandør, hvis et af de mange ABA-anlæg nedbryder.

Læs også: Kemp & Lauritzen snupper sin nye direktør fra Lindpro

Lindpro havde ud over samarbejdet med Esbjerg i forvejen lignende aftaler med kommunerne Albertslund, Hjørring og Ringkøbing-Skjern. De fire nye delaftaler løber fra den 1. januar 2017 og fire år frem.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere