11.09.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

LK IHC® NYBYG

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når du skal til at bygge en ny bolig, er der mange beslutninger og løsninger, der skal tænkes ind. En af de mere væsentlige overvejelser, som er svær at lave om igen, er hvilken type elinstallation der skal laves, og hvor alle kontakter mm. skal placeres.

LK IHC® er et oplagt valg, når du skal bygge nyt, da det giver dig energibesparelser og masser af komfort i hverdagen. Desuden er det meget mere end bare en elinstallation. Det er snarere en teknisk installation, hvor du træffer et aktivt valg om, at din hverdag skal forløbe så gnidningsfri som muligt. Med LK IHC® får du en række løsninger, som gør dit hjem intelligent.

LK IHC varetager trivielle gøremål

Afhængigt af hvor meget IHC-løsningen fylder i din nye bolig, kan du ved at inkludere IHC Controlleren programmere den så den passer til dit behov. Eksempelvis kan du med ét enkelt tryk på velkomst-trykket tænde både lyset i din bolig, samtidig med at dine standby-forbrugende apparater bliver tændt igen. Du kan også installere timere, så lyset i de forskellige rum automatisk slukker efter eksempelvis 10 min. På den måde hjælper IHC-løsningerne dig med at spare penge.

Ro i sindet – brugervenlig styring

Med IHC Controlleren i jeres installation, er det nemt at styre jeres indstillinger direkte fra computer, iPad eller smartphone. Her vil I både kunne monitorere jeres forbrug, tjekke om I har glemt at slukke kontakter og sågar se, hvornår jeres hoveddør åbner og lukker alt efter jeres opsætning. LK IHC Control kan altså være med til at beskytte jer mod indbrud. Det giver tryghed. Tryghed til at tage på ferie, weekendtur eller blot på arbejde.

Med en installation af LK IHC Control® med alarmer vil samtlige brandalarmer i boligen blive aktiveret i tilfælde af brand i et rum. Så selv hvis garagen brænder, bliver I vækket i soveværelset med det samme. Det er endnu en måde, hvorpå det intelligente styringssystem kan være med til at give jer ro i sindet.

Læs mere om LK IHC® til nybyg

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere