25.10.2022  |  EL  |  El-materiel

Lok selv nemt dine huller med hydraulisk lokkeværktøj

Indhold fra partner Hvad er dette?

VIDEO | se hvor hurtigt du selv kan lokke dine huller med et batteridrevet, hydraulisk lokkeværktøj

Med det batterdrevede, hydraliske lokkeværktøj fra Häw kan du selv lokke dine huller - og på svært tilgængelige stedder. 

Lokkeværktøjet - Powerlec Vario - er stærkt, fleksibelt og nemt at betjene. Det er den ideelle enhed til applikationer, der kræver stor ydeevne på minimal plads.

I videoen kan du se, hvor hurtigt og nemt du selv kan lokke hullerne.

Lad os lokke dine huller for dig
Din tid kan ofte være begrænset, er det tilfældet, så lad os lokke dine huller, så du får tid til at fokusere på dine kernekompetencer.

Vi lokker gerne dine huller for dig, og har du behov for det, tilpasser vi din kapsling med forskelligt tilbehør, som f.eks. kabelgennemføringsflanger, kabelforskruninger, trykudligningselementer, DIN-skinner, montageplader, klemmer, relæer m.m.

Tal lokkeværktøj med Eegholm
Vil du vide mere om lokkeværktøj, så tal med Jørgen på telefon 7312 1266. Du kan også læse mere på Eegholms hjemmeside.

Tags: Eegholm A/S

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere